کلاس آموزش طراحی سایت

چگونه بلاگ وردپرس خود را حذف کنیم

آیا می خواهید وبلاگ وردپرس خود را حذف کنید؟ در حالی که وبلاگ نویسی سرگرم کننده است ، گاهی اوقات ممکن است فقط بخواهید از شر همه چیز خلاص شوید. اخیراً یکی از کاربران ما از ما پرسید که آیا امکان حذف وبلاگ وردپرس آنها وجود دارد؟ در این مقاله ، مرحله به مرحله شما را راهنمایی خواهیم کرد که چگونه وبلاگ وردپرس خود را با خیال راحت حذف کنید و چه اقدامات احتیاطی را باید انجام دهید.

قبل از شروع ، توجه به این نکته مهم است که دو نوع وبلاگ وردپرس وجود دارد. اولین و رایج ترین آن وب سایت WordPress.org خود میزبان است. نوع دوم وبلاگهایی است که در WordPress.com میزبانی می شوند.

توجه: اگر فقط می خواهید برای آزادی بیشتر از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر بروید ، باید آموزش ما را در مورد نحوه انتقال صحیح وبلاگ خود از WordPress.com به WordPress.org دنبال کنید .
deleteyourwpblog

 

با این اوصاف ، بیایید نگاهی به نحوه حذف وبلاگ وردپرس خود بیاندازیم.

مراحل حذف وبلاگ WordPress.com

ابتدا نگاهی خواهیم انداخت که چگونه وبلاگ WordPress.com شما را حذف کنیم.

مرحله ۱: پشتیبان گیری

مهم نیست که چقدر از حذف سایت خود اطمینان دارید ، در صورت تغییر نظر در آینده ، همیشه باید یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر بخواهید وب سایت خود را بازیابی کنید ، این نسخه پشتیبان به کار شما می آید.

متأسفانه ، در WordPress.com هیچ دکمه ای وجود ندارد که بتوانید تمام داده های خود را فشار دهید و بارگیری کنید. شما باید با رفتن به داشبورد خود در بخش Tools »Export ، به صورت دستی از سایت WordPress.com خود نسخه پشتیبان تهیه کنید .
export wordpresscom blog

 

دکمه صادرات تمام محتوا فقط پست ها ، صفحات ، دسته ها ، برچسب ها ، نظرات و غیره شما را صادر می کند. از پرونده ها و بارگذاری های رسانه شما پشتیبان گیری نمی کند برای این منظور باید روی Media کلیک کنید و همه پرونده های خود را به صورت دستی بارگیری کنید.

مرحله ۲: حذف وبلاگ WordPress.com

پیوند برای حذف سایت خود را در زیر فهرست ابزارها در داشبورد WordPress.com خود پیدا خواهید کرد.
delete site link

 

وقتی روی آن کلیک می کنید ، از شما خواسته می شود که دلیلی ارائه دهید. برای ادامه حذف سایت خود ، بر روی “یکی دیگر از دلایل” کلیک کنید .

با این کار یک پنجره بازشو ظاهر می شود که در آن از شما خواسته می شود تا اطمینان حاصل کنید که داده های خود را صادر کرده اید. همچنین به شما هشدار می دهد که با حذف سایت خود ، تمام داده های آن را از دست خواهید داد و دیگر نمی توانید از آن استفاده کنید. روی کادر تأیید کلیک کنید و سپس روی دکمه حذف اکنون کلیک کنید.
final step

 

برای اطمینان از درخواست حذف سایت خود ، یک ایمیل تأیید دریافت خواهید کرد. برای پایان دادن به حذف وبلاگ خود ، باید روی پیوند تأیید در داخل ایمیل کلیک کنید.

این همه ، وبلاگ WordPress.com شما حذف شده است.

مرحله ۳: دامنه های سفارشی

اگر دامنه ای را از WordPress.com خریداری کرده اید ، دیگر نمی توانید سایت WordPress.com خود را حذف کنید. وردپرس به شما اطلاع می دهد که این سایت قابل حذف نیست زیرا از دامنه سفارشی استفاده می کند.

برای دسترسی به مدیر دامنه ، سایت شما باید در WordPress.com فعال باشد. در این مرحله ، شما واقعاً دو گزینه دارید.

می توانید آن دامنه را به یک ثبت کننده دیگر منتقل کنید که چند روز طول می کشد. هر ثبت کننده دامنه مانند Godaddy ، NameCheap و غیره دستورالعمل های خاص خود را دارند که می توانید آنها را دنبال کنید.

متناوباً ، می توانید وبلاگ WordPress.com خود را به صورت خصوصی ایجاد کنید.

به سادگی به داشبورد WordPress.com خود وارد شوید و به تنظیمات » صفحه خواندن بروید . به پایین به قسمت قابلیت مشاهده سایت بروید و گزینه “من می خواهم سایت خود را خصوصی کنم” را علامت بزنید.
wpcom site visibility

 

با این کار وبلاگ WordPress.com شما حذف نخواهد شد ، اما در دسترس عموم نخواهد بود. می توانید صبر کنید تا ثبت دامنه منقضی شود و وبلاگ خود را حذف کنید. اطمینان حاصل کنید که دامنه شما در WordPress.com برای تمدید خودکار تنظیم نشده است.

مراحل حذف یک سایت WordPress.org خود میزبان

حذف سایت میزبانی شده WordPress.org در واقع بسیار ساده تر است ، زیرا شما تمام آزادی و دسترسی کامل به داده های خود را دارید.

مرحله ۱: پشتیبان گیری

قبل از اینکه وب سایت خود را حذف کنید ، مطمئن شوید که از سایت خود پشتیبان گیری کامل وردپرس داشته اید. حتی اگر احساس می کنید دیگر هرگز آن سایت را بازیابی نمی کنید ، باز هم توصیه می کنیم از اطلاعات خود در صورت تغییر عقیده ، پشتیبان تهیه کنید.

همچنین بخوانید:   نحوه مشاهده نسخه های قدیمی هر سایت وردپرسی (3 ابزار)

مرحله ۲: حذف پرونده ها

وارد داشبورد cPanel حساب میزبانی خود شوید و مدیر فایل را پیدا کنید
cpanel filemanager.

 

در مدیر فایل ، به فهرست ریشه وب سایت خود بروید و همه پرونده ها و پوشه ها را حذف کنید.

این همه آن چیزی است که شما با موفقیت سایت WordPress.org میزبانی شده خود را حذف کردید. در مرحله بعد ، به راحتی اشتراک میزبانی خود را لغو کنید و کارتان تمام است.

اگر هرگز نظر خود را تغییر دادید و می خواهید سایت خود را بازیابی کنید ، در اینجا راهنمای نحوه بازیابی وردپرس از نسخه پشتیبان تهیه شده است .

نتیجه نهایی

ما می خواهیم تأکید کنیم که وقتی یک وب سایت را حذف می کنید ، به این معنی نیست که بلافاصله از وب خارج شده است. Google معمولاً حافظه پنهانی از وب سایت شما ایجاد می کند که تا زمانی که گوگل بخواهد در آن باقی می ماند.

همچنین پروژه هایی مانند Archive.org وجود دارند که با ردیابی تغییرات تاریخی وب سایت ها سعی در حفظ وب دارند.

سرانجام ، هرزنامه نویسانی وجود دارند که وب سایت های کاملی را خراب می کنند (کپی / سرقت می کنند). اگر وب سایت شما از بین رفته باشد ، تمام محتوای آن همچنان ادامه دارد تا زمانی که اسپمر تصمیم به از بین بردن آن بگیرد.

اگر این مقاله را دوست داشتید ، لطفاً برای آموزش های ویدئویی وردپرس در کانال YouTube ما مشترک شوید . همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک پیدا کنید .

منابع:

How to Delete Your WordPress Blog

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چی میگردی؟

اگر چیزی پیدا نکردی به پشتیبانی پیام بده